cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

8 + 4 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat
  • Vegan olduktan sonra kilo alma sorunsalı

    /
    2

    Veganlığı bir çeşit diyet olarak anlamlandırma çabasının çarpık sonucudur. Öyle beş on fazla kiloya değil sözüm özellikle ABD'de görülen obez vegan benzerlerine. Politik olmayan ve hayvan özgürlüğünü çeperine almayan veganlık kendi göbeğine hizmet eder.

    Mantıksal olarsk günlük ihtiyacından fazla kalori alırsan kilo alırsın.ben deilk zamanlarkilo aldım ama şu an ideal kilomdayım.

    vegan olunca kesinlikle kilo aldım. vejetaryen olduğum dönemde içten içe kendimi yetersiz hissettiğim için önüme gelen navegan yemekleri vicdan azabı çekerek tüketirdim. tüketmek denilebilirse tabii iki kaşık alıp bırakırdım vicdanım yemeye el vermezdi. şimdi düşününce eskiden farkında olmadan kendimi aç bırakıyormuşum. şimdi vegan olduğum için her öğünümde yapıyorum vegan tarifleri sıfır vicdan azabıyla da tüketiyorum misss gibi.hayatımda hiç bu kadar iştahlı olduğum bi zaman olmamıştı.


    ayrıca kilo almamın tek sebebi bu değil tabii karantinanın da etkisi büyük.



    Vegan yemekler çok lezzetli olduğundandır.


    Ben ne yiyomuşum ya diyorum. yediğim şeyler lezzetli de gelmiyordu sanki simdiki kadar.


    Kilo aldim mi bilmiyorum ama vegan olduğumdan beri çok daha fazla yediğim doğrudur.

    kilo almak yemekle ilgili değil bence (bence) pandemide 2 ay evden çıkmadım ve çalışmadığım ve sonumu bilmediğim için depresif gibiydim spor vs de yapmadım ve kilo aldım. aynı şeyleri yedim. bence bütün gün oturmaktan kilo alınıyor. tabii ki ne yediğin de önemli koca bir tabak sebze ve koca bir tabak cipsin kalorisi aynı değil ama sürekli yatmazsa, her yere arabayla gitmezse o kadar da almaz. bence

    BU BENİMDİR... mEĞER NE KATİLMİŞİM NE İĞRENÇMİŞİM HAYVANSAL ÜRÜNLERLE ZAYIF KALABİLMİŞİM. vegan olunca patates ekmekle doyup 20 kilo alınca bu geçmişten bana müstahakmış şimdi nasıl vericem bakalım.

    ay bende tam tersi etki yaptı nedense. 6 ayda 6 kilo verdim. üstelik ne spor ne de başka bir şeyle. kalça ve basenlerdeki yağlar da gitti valla, erkek arkadaşım bile fark etti. keşke daha önce vegan olsaydım dedirtmiştir ?

    Bir gram almadım çünkü sebze pişirmeyi çok seviyorum. Ama makarna batağına saplanınca çıkılmıyor, vakti az olan öğrenciler deneyimleyebilir.

    vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk