cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

7 + 11 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat

eat pussy not animals - #6997


neden metalaştırmadığını anlamışsındır diye yazmamıştım yazayım: bu sloganı üzerinde taşıyan tişörtü giyen kadınlar, kendi bedenlerini alınır satılır bir mal yani meta olarak satmıyorlar çünkü. "50 bucks to eat my pussy" yazsaydı senin dediğin geçerli olurdu. "kadını hayvan yerine kullanılması gereken cinsel obje olarak göstermek" falan gibi bir şey yok bu sloganda nereden çıkarıyorsun bunu yav? hayvanlar cinsel bir obje olarak kullanılmıyor ki, kadın niye bunun ikamesi olsun? pozitif bir mesaj vermeye çalışıyor orada slogan.


seks = pozitif bir şey

hayvan yemek = negatif bir şey


kafası var yani sloganda. "savaşma seviş" sloganının birebir aynısı. büyük ihtimalle, seks kadınlara yapılan kötü bir şeydir kafasına sahip bir orta doğu memleketinde büyüdüğün için böyle düşünüyorsun. sen böyle gerici bir insansın demiyorum. büyük ihtimalle bilinçaltının en derinliklerinde böyle bir şey var. bu düşüncene o sebep oluyor diye tahmin ediyorum. yanılıyor da olabilirim sadece tahmin. fakat bu sloganın icat edildiği yer avustralya'nın seks pozitif, özgür ortamı. seks eşittir güzel şey kafasıyla icat edilmiş bir slogan bu. ayrıca bu sloganı kadınlar icat etti o yüzden "eat pussy".


ayrıca şu etin cinsel politikası denen kitabı da ikide bir örnek vermeyin. veganlığa uygulanmaya çalışılan "intersectionality" zırvalığının tamamıyla karşısındayım. bir feministin kendi kafasına göre feminizmle vejetaryenliği (veganlığı bile değil) birleştirdiği bu zırvayı allah kelamı gibi bellemenin bir anlamı yok. feminizmle veganlığın zerre alakası yoktur.


veganlığa uygulanmaya çalışılan "intersectionality" zırvalığı hakkındaki görüşüm: #6773

30 entry daha var
vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk