cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

12 + 9 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat
  • vegan yemek tarifleri

    /
    2
    veganlık denince bir çok insan, kendi alışkanlıklarından dolayı, ne tür gıdalar tükettiğimizi aklında canlandıramıyor. internet üzerinde bulduğumuz, kendi ürettiğimiz vegan tarifleri burada paylaşabiliriz. ben nutrition refined'ı paylaşarak hem raw hem de vegan bir çok tarifi bulabileceğiniz bu siteyi şöyle bırakıyorum.
    Uzun süredir youtube'da takip ettiğim "aa vegan mısın??!!" isimli bir kanal var. Kanalda yemek tarifleri ve ürün incelemeleri mevcut. Günlük yaşamımda daha fazla fazla mutfakta zaman geçirmeme vesile oldu. Tavsiye edilir.
    pickuplimes’ı ilk vegan olduğumda arkadaşım önermişti youtube’da, insanın içini de ısıtan videolar. Bunun dışında önerebileceklerim;

    -Avantegardevegan

    -Mina Rome

    -hotforfood

    -Caitlin Shoemaker

    -Madeleine Olivia

    -Rachel Ama

    ps: Pinterest’te bulduğum tariflerle yaratıcılığımı zorladım. Hayatımda ilk defa bu kadar çok yemek yaptım ve de çok keyif alıyorum :)
    Tarif denince bu başlıkta olmasam olmazdı :) Yoğurttan, peynire, iskenderden, menemene bir çok tarif bulabileceğiniz aynı zamanda ürün ve mekan önerilerinde de bulunduğum naçizane İnstagram hesabım şuracıkta oveganolsanbari
    sevgiler
    Telefon galerimde, instagram kayıtlarımda yıllardır uygulanmayı bekleyen tarifler. Kemal Sunal'ın lokanta camına ekmek bandığı sahne gibi bakıp bakıp kapatıyorum. Umarım bir gün ben de yapar ve yerim de kara delikte kaybolmazlar.
    Yemin ederim aşırı mutluyum bu başlığı gördüğüm için :D
    Ben tarifler konusunda en çok instagramda veganoteacher profilinden faydalanıyorum. Bir de kendi deneme yanılma karışımlarım var. Zamanla düzenleyip eklemeyi düşünüyorum.
    Bu başlığın takibi bırakılmayacak belli ki muazzam öneriler görüyorum.
    Alexandra jamieson kitabı. "for dummies" demiş ama o malzemeleri bulmak bile beceri ister. Veganlık gerçekten pahalı mı ben yanlış mı yapıyorum diye düşündürdü. Onun dışında 160'dan fazla kahvaltı, içecek, atıştırmalık, tatlı, çorba, salata, meze, sandviç, sos, sandviç gibi bir sürü harika tarif var sadece bana göre değil
    vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk