(bkz:Zülal Kalkandelen)’in yazdığı bilgi dolu ve bana çok şey katan kitap. Moby ile Türkiye’de veganlık üzerine yapılan ilk röportaj da kitapta yer alıyor. Buradan edinilebiliyor.
Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.
tüm dünyada her yıl 322.36 milyon ton et “üretiliyor” bunun içinse her yıl 56 milyarı çiftlik hayvanı olmak üzere 150 milyardan fazla hayvan vahşice öldürülüyor. Bu, tüm dünyada mezbahalarda saniyede en az 3.000 hayvanın katledilmesi demek. “ son mezbaha yıkılıncaya dek hayvan özgürlüğü mücadelemiz sürecek! ”
Çok yararlandığım, hayvan özgürlüğü mücadelesine dair önemli bakış açılarını bulabildiğim bir kitap. türkiye'de ambargolu olmasına, hiçbir kitapçıda satılmamasına, sadece #vegandükkan'da bulunmasına şaşırmıyorum.