cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

15 + 12 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat
  • kaprilik asit

    Parfüm ve koku üretiminde kullanılır. İnek/keçi sütünden çıkarılan sıvı, yağlı bir asittir. Antibakteriyel ve antifungal olduğu için kozmetikte farklı ürünlerde de bakteri oluşumunu önlemek için kullanılıyor.
    vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk