cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

17 + 20 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat

vegan impact - #9289

2015'te 269 life fransa'dan ayrılan alexandra blanc tarafından kurulan hayvan sömürüsü karşıtı ve anti-türcü fransız dernek.


eylemleri happening, lokalize protesto (ziraat lobileri, kasap ve balık pazarı önü), kurtarma, konferans ve tartışma, duyarlılaştırma etkinlikleri, metro ve açık alanda görsel yayın(*) , belgesel soruşturma ve hükümet temsilcileriyle direkt veya dolaylı iletişimi kapsar.


açıklamalarla beraber görsel ögelerin de yer aldığı beş yıllık eylem şecerelerine şuradan ulaşılabilir. 2018'de marsilya'da gerçekleştirdikleri bir kasap-önü protestosuysa, dili bilelim bilmeyelim (çünkü anlamı biliyoruz), şuradan izlenebilir.


azımsanmayacak bir medyatik mevcudiyete sahiplerdir.


en son faaliyetleri fransa'nın kuzeyinde, ürün hâline getirileni (yumurtalar) "açık hava" etiketini taşıyan bir tavuk çiftliğinin gerçek şartlarını dahili görüntülerle ifşa etmek olmuştur. acil kapatma taleplerini yerel ve ulusal devlet organına taşımışlardır. sayıları yirmi bini bulan tavukların rehabilitasyonu da faaliyetlerinin kapsamında yer alan bir husustur.


linkler:

instagram hesapları .

internet siteleri .

1 entry daha var
vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk