cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

17 + 10 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat

aly taco shells - #8706

ana vatanı meksika olan taco, içine koyduğunuz malzemeler ve soslarla tüketebilceğiniz nefis bir ekmektir... doritosun ekmek versiyonu olan taco genellikle acılı olarak tüketilir...


basit bir tarif: aly taco kabuklarımızı 200 derece fırında 5 dakika ısıtıyoruz. tavamıza 2 yk. kaşığı soya kıyması 1 tatlı kaşığı salça, doğranmış domates, doğranmış 2-3 taze acı biber (chili veya yeşil), doğranmış yarım kuru soğan, taco baharatı.


bunların hepsini tavaya atıp pişiriyoruz, soya kıyması için tavaya birazcık su ekleyin içinde pişsin. pişen harcımızı taco içine koyalım, isterseniz ekstra içine kıvırcık,taze soğan, maydonoz, gibi yeşillikler koyabilirisiniz. isterseniz üstüne barbekü sos, hardal, ketçap, vegan mayonez gibi soslarla beraber tüketebilirsiniz. ?


aly açıklamasında; ürünlerimizde hayvansal yağ yoktur ibaresi bulunuyor. aly taco içindekiler; mısır unu, ayçiçek yağı, su ve tuz. macrolarda satılan belçika menşeili la fiesta taco kabuğu içindekilerde ayçiçek yağı kullanılmaktadır. onuda tüketebilirsiniz.


afiyet olsun ?

görsel
görsel

1 entry daha var
vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk