cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

7 + 11 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat

terra bakkal - #3664

ilk cümlelerde daha yola çıkmadan vazgeçtiklerini söylecekleri hissi yaratan şöyle bir açıklama yayınladılar bugün;

"birçoğunuzun bildiği gibi, yaklaşık bir ay önce doğa, insan ev hayvan arasında kopmuş olan ekolojik ve etik bağları iyileştirme, olgular arası barışı ve adaleti sağlama amacı doğrultusunda terra bakkal için yola koyulmuştum. yaklaşık yiminci günde, henüz tadilat ve demirbaş aşamasında iken koronavirüs salgını başlamış ve geçen süreçte birçok genelge yayınlanmıştı. özellikle küçük esnafın ve işçi kesimin bu durumdan ne şekilde etkilendiğini sanırım anlatmama gerek yok. bu olağanüstü süreci, uzun zamandır hayalini kurduğum ekolojik, sürdürülebilir ve etik bir alan olması bakımından terra bakkal fikrini gerçekleştirme aşamasında iken yaşamak zorunda kalmayı elbette istemezdim ama bundan vazgeçmeyi de bir o kadar istemedim. bu sebeple ısrarcı bir şekilde hazırlıklarımı risk alarak devam ettirdim. baslında tam da bu noktada terra bakkal ve benzer alanlar anlam kazanıyor. kapitalizmin ve ona uyum sağlayan bireylerin umursamazlığı nedeniyle can çekişen bu gezegene el uzatmaktır gayem. tabi ki kapitalizme maruz kalarak, onun kurallarıyla ama elden geldiğince reddederek.

tüm bu konuları konuşmak , üzerine sohbet etmek için terra bakkal belki de iyi bir buluşma, tanışma ve etkileşim noktası olacak. çünkü buranın bir ticaret noktasından ziyade buna vesile olması en büyük temennim. tabi salgından sonra.

güzel etkileşimlere vesile olacak bir açılış kutlaması düşünmüş olsam da bunu şimdilik salgın sebebiyle askıya almak zorundayım, belki ileride diyelim."

sonrası, genel olarak gelebilecek sorulara cevap verilmiş, 7 nisan (yarın) açılacakmış ve şimdilik pos cihazı olmadığından dolayı nakit alışveriş yapılabilecek sadece. sabah 09:00 ile akşam 20:00 arası açık olacak olan işletmeye gelirken tabi ki maske, eldiven gibi kişisel koruyucu donanımınızı unutmamanızı rica ediyor işletme sahibi. çok yakın zamanda da online satış hazırlıkları da başlayacakmış.
6 entry daha var
vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk