cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

11 + 13 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat

fikri vegan - #11060

vegan görünümlü uyanıklardandır kendisi.


şöyle ki bu arkadaşın yine kendine vegan diyen ama sadece bi yere kadar vegan olabilen ya da 3 kuruş için veganlığını askıya alabilen bir arkadaşı var. (cicigüner) .


bu cici bir gün bir instagram postunda bir kazak giyip post atar gönderen satıcının hesabını da etiketler tabi ki ve bi güzel allar pullar kazağı

ardından bir arkadaşım da kazağı görür ve beğenir almak ister .kendisi de vegan ve gidip kazağın içeriğine bakar nedir ne değildir diye .paylaşan insan vegan ama yine de emin olmak ister ve kazağın satıldığı sitede kazağın yün olduğunu farkeder.

hemen iyi niyetle bunun farkedilmemiş olabileceğini düşünerek bu ciciye mesaj atar. ''merhaba vegan olmanızı ve hayvan sevginizi takdir ediyorum ancak farkında değilseniz kazağın durumu bu diye sizi uyarmak istedim'' der ve sonuna da iyi seneler yazar.


tam da bu durumdan sonra bu fikrivegan denen arkadaş da kazağın altına kazağı güzelleyen bir yorum yazınca bu cici hanımdan da dönüş olmayınca kazakla ilgili post ve reklam da orda günlerce durunca arkadaşım bu sefer de bu fikrivegan beyefendiye yazar.. ''siz de farkında olmayabilirsiniz ama kazağın durumu bu buna neden izin veriyosunuz'' tarzında bir mesaj atar ve bekler..

günler sonra arkadaşım bu posta tekrar bakar ve postun altında kendi yazdığı ,ürünün vegan olmadığıyla ilgili yorumun silindiğini görür ve tekrar bu iki arkadaşa buna neden izin verdiklerini soran mesajlar atar .gayet kibar bir şekilde hiç bir hakaret içermeyen sadece yanıldıklarını ve farkında olmadıklarını düşünerek yazılmış mesajlar .bunların ekran görüntüsü elinde tabi ki


peki sonra ne olur bu cici denen hanım kız sayfa dolusu küfür yazar sadece.kendisinin taciz edildiğini rahatsız edildiğini zırvalar durur.''vegan değil misiniz buna neden izin veriyosunuz bu nasıl veganlık? ''sorularına sana mı hesap vericem tarzında çıkışlar yaparak küfürler savurur..


ardından arkadaşım aklı başında bir vegan olduğunu düşündüğü bu beyefendiye ''vicdanınız rahat mı göz göre göre uyarmama rağmen şu an bunu yapıyo olmanız bir vegan olarak normal mi? 3 kuruşa askıya alınan veganlık mı olur ? en azından siz yorumunuzu silemez miydiniz ? evdeki hayvanlarınızın suratlarına nasıl bakıyorsunuz ''tarzında mesaj atar


beyefendi ne yapar ? durum benimle ilgile değil beni böyle yargılayamazsınız der ve arkadaşımı bloklar tabi diğer hanım kızımız da.


şu saat itibari ile post hala cicigüner hanımın hesabında durmakta (sarı üzeri çiçek desenli bir kazak) bu arkadaşımızın yorumu da tüm bu olanların üzerine hala orda duruyor isteyen gidip bakabilir.


şimdi soruyorum bu arkadaşlar vegan mı ?







3 entry daha var
vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk