cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

11 + 6 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat
  • kedi

    dünya üzerindeki 8 milyar insandan 1.3 milyarının taptığı, dünyanın efendisi ve yaratıcısı varlıklara verilen genel ad. genelde 4 ayaklı doğmakla beraber popo kısımlarında da kolları vardır. ortalama 6 veya 10 memesi olan kediler de olabilir. 2 adet kulakları ve ıslak burunlarıyla beraber tüm seksi ciltlerini saran saçları vardır. bu saçlarını günde en az 1 defa dilleri aracılığıyla tarayıp fönlerler. patilerinin fetişleri vardır. bizim yeryüzünde gördüğümüz kediler büyük yaratıcı kedi ideasının suretinden üflenerek yaratıldığından asıl yaratıcı kediyi görmek kedi dinine mensup insanlarda psikolojik tramvalara sebep olabilir.

    Orta çağ avrupasında dönemin sivri zekalı papa'sı kedilerin şeytanın gözünü ve ruhunu taşıdığıyla ilgili bir fetva yayınlar akabinde tüm Avrupa ve çevre Hristiyan toplumlar kedileri katleder öyle ki şehirler de bir tane bile kedi kalmaz bunun karşılığında doğanın vereceği cevap çok şiddetli olur fare istilasının önünü alamazlar ve o fareler veba'yı en ücra köylere bile taşıyarak tüm Avrupa nüfüsunun yarısını yok eder.

    Günümüzde Ne yazık ki evcil hayvan sektörünün hunharca kullandığı hayvan türü. Veterineri, aşısı, maması dünya para olan ve hayvanları para kaynağı olarak gören bir sistem tarafından sömürülen canlı. Neden ücretsiz hayvan hastaneleri yok? Kedi acil, koyun acil, köpek acil gibi bölümlerin de kurulması son derece elzem.

    benim için evlat olandır. ona olan sevgimi anlatamam yani daha fazla bir sevgi düşünemiyorum.

    iyi ki, iyi ki benimle. iyi ki bulmuşuz onu sokakta sevgilimle. ona anne olmak, yuva olmak, aile olmak müthiş bir şey.

    türcü dilin "nankör" olarak adlandırdığı fakat bununla anılmaması gereken insan dışı hayvan türüdür. çoğu hayvan gibi her kedinin farklı bir karakteristik yapısı vardır. kimisi sevgi doludur kimisi soğukkanlıdır, kimisi gelir göğsünüzde uyur da kimisi yüzünüze bakmaz. karakter meselesi canım.

    bahçedeki kedilere 6 aydır mama vermiyorum. bu süre içinde avlanmayı öğrendiler. kuş, semender, uçarlar ve bitkilerle beslendiklerini gözlemliyorum. iyice sağlıklı ve atletik hale geldiler. insanın aradan çekilmesiyle herşey yoluna giriyor doğada. biz buraya çoğunlukla seyre geldik diye düşünüyorum bu yüzden.

    vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk