cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

11 + 9 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat
  • miley cyrus

    /
    2
    kendisini takip eden, milyonlarca navegan hayranı bulunan vegan oyuncu, şarkıcı.

    insan hayranı olduğu birinin neden vegan olmayı seçtiğini hiç mi merak edip düşünmez, orası ayrı bir konudur.

    beyninin çalışmadığını iddia edip veganlığı bırakan şarkıcı. bu cümlesi yüzünden belki de vegan olma yolunda ilerleyen fanlarını olumsuz yönde etkiledi/etkileyecek. ne acı bu saçma cümleyi kurması.

    İnsanlara vegan olan ünlüleri söylemenin hiçbir mantıklı getirisinin olmadığını şu zamandan sonra daha iyi anladım.

    Örnekte olduğu gibi Miley Cyrus uzun yıllar sonra beyninin düzgün çalışmadığını söyleyip veganlığı bırakmış.

    Bir süre naveganların diline düşüceğiz, biz veganlara kolay gelsin.

    veganların beyni çalışmıyor, benim niye aşırı derecede çalışıyor. veganlar menopoza giriyor, ben neden girmiyorum. yıllardır veganım hiçbir şeyinden yararlanamıyorum.

    Beyninin çalışmamasını uyuşturucuya bağlayanlar olmuş. Kendisini takip etmiyorum. Durum böyleyse acınacak halde olan kişidir. uyuşturucu ve veganlığı birbirine karıştırıp tarihe geçmiş olması muhtemel.

    Tüm hayat tarzını ve bunun getirdiği olumsuzlukları bir kenara koyarak sorunu veganlığa bağlaması beni şaşırttı açıkçası. Üstelik çok değer verdiği bu yaşam tarzından vazgeçse bile bunu bu şekilde dile getirmesi ve insanların ondan etkileneceğini bildiği halde dikkat etmemesine anlam veremedim. Ünlüleri çok ciddiye alan ve hakim olmadıkları konuda dahi söylediklerini sorgulamadan benimseyen çok büyük bir kesim var. Bu yüzden üzücü

    oldu...

    veganlığı bırakan biride doktora gittim kanımda şu eksikti desin ama yok. Omega3 eksikse git omega3 içeren yiyecekleri ye, yediklerin işe yaramıyorsa git omega3 taksviyesi al. 160 milyon dolar servetin var. Balıklar benim arkadaşım deyip üzerine şarkı sözü yazıyorsun sonrada omega3 eksik olduğunu varsayarak gidip direk balık yiyorsun. Bu nasıl bir iki yüzlülük.

    video

    Veganlığı bırakmasının gerçek sebebini merak ettiğim ünlüdür. hayatının bir döneminde veganizmi gerçekten anlayan herhangi bir navegan bile, şayet vegan olmuyorsa 'olmuyorum çünkü ben bunun için tembelim, yetersizim ya da hazır değilim' demekten başka bahaneye sarılmaz. Veganizmin herhangi bir geçerli yanlışlaması olmadığını bilir. Düzenli bir vegan beslenmenin son derece yeterli olduğunu bilir. Kaldı ki yıllarını vegan olarak geçirmiş birinden bahsediyoruz. Böyle birinin (elbette ki öncelikle bırakmaması) bıraksa bile beslenmeye indirgememesi, (yalnızca ve yalnızca kendiyle ilgili olan) gerçek bırakma sebebini söylemesi gerekirdi. Veganizmi suçlayarak bırakmak... bu tavır şuna benziyor; bir tartışmada haklı olduğunu bildiğin karşıdakini küçültmeye çalışarak kendini haklı çıkarma çabası. Ben irademe hakim olamıyorum demek yerine vegan beslenme düzeni beynime zarar veriyor demek... veganizmin toplumsal ölçekte nasıl zarar göreceğini hesap etmeden ya da bile isteye Bu tür bir konuşma yapmak... bilgisiz olduğu halde veganlığı kötüleyen naveganlardan daha kötü bir grup varsa kendi iradesizliğini gölgelemek için veganlığı kötüleyen ex veganlar. Bu insanların Veganizmi hiç anlamadıklarını hiç vegan olmadıklarını düşünüyorum.

    vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk