cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

13 + 15 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat
  • vegan ev arkadaşı

    Vegan birileriyle yaşamak sanırım bireylerin hepsini özgürleştirecektir,en basitinden daha az konuyu kafanıza takmanız gerekir ki bu asıl uğraşılması gereken konular için mükemmel bir fırsat sağlayan zihin temizliği bence.Hem ırkçı olmayan,feminist,LGBT dostu birileriyle eve çıkmış olursunuz veganlık felsefesini kafasında oturtabilmiş veganlarsa.Yardıma ihtiyacı olan hayvanlar için evinizi gönül rahatlığıyla açabilirsiniz hesap vermeye gerek olmadan,henüz eve çıktığım dolayısıyla vegan ev arkadaşımın olduğu yok ama bilmiyorum düşüncesi bile huzur veriyor insana.
    üniversite döneminde kız arkadaşımla vs aynı evde bulunduğum için sıkıntısını hiç çekmediğimdir. ama düşününce hakkaten vegan bir birey için çok önemli bir konu :)
    ev arkadaşlarım olan babam, annem ve kardeşim maalesef vegan değiller ama onların ev arkadaşı olan ben veganım lucky bastards

    şişli tarafı varsa ben de arıyorum. istanbul'a taşınacağım ve kirayı paylaşacağım biri olması çok kritik. akademisyen maaşıyla bile zorlanacağım çünkü. geçici bir süreliğine de olur. iletişime geçerseniz çok sevinirim.

    ikinciye yazıyorum. şişli ya da kağıthane taraflarında ev arkadaşı arayan varsa lütfen iletişime geçsin benimle. Eğer oturduğunuz evin kirası böyle 6000 tl falansa kirayı komple ben de ödeyebilirim. yoksa her türlü daha yüksek vereceğim. geçici bir süreliğine de olabilir. sonra başka yere çıkabilirim. biraz dayanışma lütfen. bıktık artık rezil ekonomiden.

    vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk