cpm_inboxCount

Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

10 + 12 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat
  • guanin

    Sürüngenler ve balık derisinde bulunan nükleik asit. İnci etkisi yaratır. Parfüm, şampuan, temizlik ürünleri, cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Renkli kozmetik içerisinde de beyaz renk erişimi, diğer renklerin transparan görünümün giderilmesi ve concelearlarda bulunur.
    vegansozlukcom vegansozlukcom vegansozluk